Strona główna
Bal sylwestrowy 2015/2016
Menu Sylwestrowe
przystawka:
Łosoś wędzony
w mroźny wieczór rozgrzeje Państwa:
Rosół z kołdunami
na danie główne podamy:
Polędwiczki w sosie grzybowym, ziemniaki opiekane, zestaw surówek
około godziny 1:30 serwujemy:
Barszcz z pasztecikiem lub Boeuft Strogonow
na stole szwedzkim
Mięsa pieczone - karczek, schab, boczek
Wiejskie wędliny - szynka, kiełbasa, kabanos, pasztet z żurawiną, galaretki drobiowe, roladki z kremem chrzanowym
Regionalne sery - koreczki z bryndzy, bundz z pomidorami, oscypki, korboce, chleb na zakwasie, smalec, ogórki kiszone, moskole z masłem ziołowym, śledzie w oleju, sałatka grecka oraz sałatka sylwestrowa
w "barze deserowym" znajda Państwo:
tort czekoladowy, ciasteczka bankietowe, kosz pełen owoców
napoje:
zimne - cola, fanta, sprite, woda mineralna (gazowana i niegazowana)
ciepłe - kawa, herbata
dla każdej Pary:
butelka wódki + wino musujące
Cena balu sylwestrowego
Osoba dorosła - 250 zł
dzieci - 50 zł
Cena balu sylwestrowego z kuligiem
Osoba dorosła - 300 zł
dzieci - 100 zł